Üdvözlöm! Boros Angéla vagyok, profi rendszerező és lakberendező

OTTHONOKAT ÉS VÁLLALKOZÁSOKAT
TESZEK RENDBE

Rendezett otthont teremtek költözés előtt, után vagy helyett – ajánlom figyelmébe szolgáltatásaimat, ha a rend, a jól kitalált rendszer és a praktikusan használható, kényelmes otthon megteremtéséhez mielőbbi segítségre van szüksége.

Minimalizálás, rendrakás, rendszerezés, iratrendezés, lakberendezés Budapest és Pest megye területén már 3.000 Ft/órától

RENDETLEN VAGY KÉNYELMETLEN AZ OTTHONA?

Rendetlenség, keresgélés, folyamatos helyhiány, káosz, döntésképtelenség, túlterheltség, régóta halogatott felújítás. A pihentető és kényelmes otthon nem ezeket jelenti, mégis nap, mint nap ezeket a kellemetlenségeket kell éreznie, ha túlzsúfoltak a helyiségek, nincs elég tárolóhely és munkafelület, ha körülményes a takarítás, rendrakás, főzés, munka, kikapcsolódás, ha költözés után hónapokig tart a kipakolás, ha sokszor kallódnak el tárgyak és iratok, vagy ha az elképzelt álomotthon felújítását évek óta halogatnia kell.

Problémájával nincs egyedül, hiszen eddigi ügyfeleim is hasonló helyzetek megoldásában kérték a segítségemet. Remélem Önnek is segíthetek letisztult, rendezett, praktikus és stílusos otthont teremteni, vagy talán még a vártnál is jóval többet kihozni az adott helyzetből! :)

#1 MINIMALIZÁLÁS + RENDSZEREZÉS

ÖNNEK AJÁNLOTT, HA…

  • zsúfolt és rendetlen otthonával egyedül régóta nem boldogul
  • költözés nélkül nagyobb térre vágyik az otthonában
  • ingatlaneladás, felújítás előtt / válás vagy hagyaték átvétele után

LETISZTULT OTTHON AKÁR 1 NAP ALATT!

Zsúfolt szekrények, rendezetlen helyiségek, elkallódó tárgyak, kényelmetlen teendők, felesleges vásárlások, régóta halogatott vagy félbehagyott rendrakás és szelektálás HELYETT tökéletes rend lesz bármely problémás helyiségben – konyhától a garázsig!

Mondjon igent egy igazi életre szóló változásra, én pedig azon leszek, hogy sok ügyfelem otthonát és mindennapjait megváltoztató saját módszeremmel az Ön és családja otthon töltött idejét is sokkal kényelmesebbé és felszabadultabbá tegyem – költözés előtt, után és helyett! :)

Szakértői támogatásommal – családja hosszútávú igényeit is figyelembe véve – pár nap alatt akár 20%-kal tágasabb, letisztult, rendezett és kényelmes otthont varázsolhatunk. A minimalizálási tanácsadás a feleslegessé vált tárgyak közös átválogatását, értékbecslését, a helyiségek rendberakását, a tárgyak rendszerezését, majd még aznap az adományok elszállítását is tartalmazza (a folyamathoz szükséges zsákok és kartondobozok beszerzésével együtt), hogy Önnek már semmire se legyen gondja!

#minimalizálás #szelektálás #rend #rendrakás #rendszerezés #rendszerező #ruhatár #gardróbrendezés #tárolás #költözés #lomtalanítás #hagyaték #konmari #sokkaltöbbmintkonmari #fengshui #montessori #színtanácsadás #stílustanácsadás #otthonszervezés #minimalista #letisztult #rendezett #stresszmentes #otthon #adomány

#2 RENDRAKÁS + RENDSZEREZÉS

ÖNNEK AJÁNLOTT, HA…

  • vannak rendetlen szekrényei és a helyiségei
  • kevés a hely és sokszor kell a tárgyakat keresgélni
  • költözés után a kipakolást másra bízná

MINDEN A LEGJOBB HELYRE KERÜL

Családtagjai rendszerint sosem találják meg egyedül amit keresnek? Átláthatatlan, hogy minek hol a helye, vagy a költözés után nem szeretné hónapokig a még teli dobozokat kerülgetni? Hosszútávon is dekoratív, rendezett, barátságos otthont alakítok ki, ahol minden tárgy könnyen átlátható és kényelmesen használható helyre kerül.

Rendrakás és rendszerezés szolgáltatásom tartalmazza a ruhák, könyvek, konyhai eszközök, játékok, gyűjtemények, szerszámok  és egyéb tárgyak rendszerezését, a tárolóbútorok belső tisztítását, a rendszerezéshez szükséges kellékek (vállfák, dobozok, ételtárolók stb.) felmérését, beszerzését, feliratozását is, illetve minden olyan szükséges átszervezést, amitől otthona tágasabbá, a pihenés, munka, tanulás, öltözködés, főzés, takarítás, bevásárlás stb. pedig sokkal kényelmesebbé válik.

#rend #rendrakás #rendszerezés #gardróbrendezés #konyharendszerezés #költözés #konmari #sokkaltöbbmintkonmari #fengshui #otthonszervezés #tárolás #rendszerező #fiókrendszerező #vállfa #kosár #tároló #doboz

#3 IRATRENDEZÉS

ÖNNEK AJÁNLOTT, HA…

  • sokáig tart megtalálnia egy-egy iratot
  • néha elfelejti időben rendezni a tartozásait
  • halmokban állnak otthon a papírok, de nem mer szanálni

IRATOK ÁTLÁTHATÓ RENDSZERBEN

Az elkallódó számlák és sok hivatalos dokumentum miatt sokan érzik szükségét, hogy tökéletes – szinte csukott szemmel is megtalálható – otthoni iratrendszerük legyen. Ennek kialakítása és a megőrzési időn túli felesleges iratok kiválogatása viszont időt, maximális körültekintést és felkészültséget igényel, emiatt gyakran találkozok olyan otthonokkal, ahol az iratokat évek alatt egyre csak tornyosuló kupacokban gyűjtik és néha akár napokig is keresgélni kell a sürgősen szükséges iratok után. Ezeket az iratokat néha nem találják meg, rosszabb esetben kidobták azokat, legrosszabb esetben pedig illetéktelenek kezébe került sok személyes vagy pénzügyi információ. Korábban országos ügyviteli folyamatokat, vállalati irattárat és adatvédelmi szabályzatokat alakítottam ki. Magánszemélyeknek és cégeknek nyújtott iratrendezés szolgáltatásom segítségével rendezett irattárral az elveszett dokumentumok miatti megelőzhető költségeket, procedúrákat és a kaotikus iratkupacokat is segíthetek Önnek akár egy életre elkerülni!

Az iratrendezés szempontjainak átbeszélése után az irodámban vagy a helyszínen – a szükséges iratrendező eszközök beszerzését követően – a megőrzési időket és adatai védelmét maximálisan szem előtt tartva rendszerezem a magánjellegű (és/vagy céges) iratokat. A szanálandó iratok véglegesítése után pedig azokat igazolással biztonságos megsemmisítésre szállítom.

Az általam rendszerezett iratmappákban akár családtagjai / munkatársai számára is könnyen átlátható rendszerben sorakoznak a megőrzendő iratok – ezentúl bármely iratot 1 percen belül előkereshet és a helyére tehet, de még a pénzügyeit is jobban kézben tarthatja!

#iratrendezés #iratrendszerezés #iratrendező #irattár #iratmegsemmisítő #iratmegsemmisítés #mappa

#4 LAKBERENDEZÉS + TERVEZÉS

ÖNNEK AJÁNLOTT, HA…

  • hosszútávon is stílusos és praktikus otthont szeretne
  • új berendezést vagy egyedi tárolóbútort terveztetni
  • felújítás, építkezés előtt tervekre és válaszokra van szüksége

BÚTORTERVEZÉSTŐL AZ OTTHONTEREMTÉSIG

Exkluzív élő online 3D látványtervezéssel és kivitelezési tanácsadással segítem abban, hogy a berendezés, felújítás, építkezés során felmerülő kérdésekben gyorsan és felkészülten dönthessen és hogy azokat a legjobb megoldásokat válassza, amelyek illenek az elképzelt büdzséhez, a meglévő berendezésekhez és még évekig tökéletesen passzolnak az életstílusukhoz is. Terveimmel és tanácsaimmal az álomotthonát körültekintőbben, gyorsabban és költséghatékonyabban is megvalósíthatja!

2005 óta tervezek bútorokat, helyiségeket, valamint 20-450 m2 közötti lakásokat, házakat és apartmanokat – funkcionális térszervezés, ergonomikus berendezéstervezés (konyha-, előszoba, gardrób, gyerekszoba stb.), alaprajz, kiviteli tervek elkészítése (maximális tárolókapacitású egyedi bútor, villanyszerelés, belsőépítészet, burkolás).

#bútor #lakberendezés #lakberendező #belsőépítész #belsőépítészet #látványterv #egyedibútor #szekrény #konyha #gardrób #gardróbtervező #szoba #alaprajz #villamosterv #felújítás #építkezés #ergonómia #tanácsadás #asztalos

0
RENDBERAKOTT HELYISÉG
0
DOBOZ ADOMÁNY
0
DB BERENDEZÉSI TERV
0
ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

ELÉGEDETT ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

T. K. Elvira – Minimalizálás és rendszerezés 184 m2-en

Köszönöm Angéla, hogy a szüleim házának lomtalanításában segítettél. Még mindig hálásak vagyunk, mert a sok limlom mellett régen elfeledett kincseket is találtunk. Mivel egy teljes lakrész felszabadult, így végre lesz hely egy gyerekszobának is, így többször ott tudjuk majd hagyni az unokákat!

K. Antigoné – Minimalizálás felújítás közben

Ha nem vagy mellettem, 2 óra után kivágtam volna Anya összes itt tárolt cuccát és egy életre összeveszett volna velem, pedig egyszerűen nem fértünk a sok cucctól és a felújítást a lakásban mielőbb be kellett fejeznünk.

D. Judit – Minimalizálás és rendszerezés 62 m2-en

Anyuval és tesómmal együtt sem lettem volna képes ilyen rövid idő alatt, főként ennyi mindent kiszelektálni a lakásfelújítás előtt. Eddig magamnak is szűkösnek éreztem a lakást, de most már el tudom képzelni, hogy családot alapítsak itt. Nagyon köszönöm Neked! Mindenképpen ajánlanám a minimalizálást Veled az ismerőseimnek is!

Cs. Petra – Minimalizálás és rendszerezés 102 m2-en

Köszönet! Nélkületek erre sosem lettem volna képes! Talán ha 3 hónap alatt sikerült volna, hogy család, munka, háztartás és kutya mellett a felújítás után mindent kiválogassak, rendszerezzek és elpakoljak. A felesleges holmimat pedig még biztos évekig őrizgettem volna. Veletek mindezt 3 nap alatt letudtam és óriási megkönnyebbülést érzek, mióta végeztünk minden feladattal!

S. Katalin – Rendszerezés és minimalizálás 4 helyiségben

Sokat dolgozom, általában későn érkezem haza, így nem sok idő marad a lakásomra. Egyik ismerősöm ajánlotta Angélát, mert sokszor tört rám egyfajta pánikroham elalvás közben a rendetlen hálószobámban. Megbíztam Angélát és azóta végre nyugodtan ki tudom magam pihenni, reggelente gyorsabban elkészülök és jobban tudok koncentrálni a munkámra is. Ajánlom minden elfoglalt embernek!

F. Balázs – Költözés utáni rendszerezés 94 m2-en

A beköltözésünk idején a feleségem és én is nagy projekteken dolgoztunk, így csak álltak a dobozok a nappalink közepén és tudtam, hogy ennyi munka mellett hetekig vagy hónapokig nem lesz időnk a pakolásra. Angélát az egész lakás elpakolására bíztuk meg és ez életünk egyik legjobb döntése volt! Köszönjük, hatalmas terhet vettél le a vállunkról!

J. Ildikó – Minimalizálás 230 m2-en

Gyűjtögető szüleimmel éltünk a családi házban, melyet 5 éve örököltem meg teljesen. Egyszerűen eltemetett az a zsúfoltság, bár tudom, hogy nálunk nem volt még olyan katasztrofális helyzet, mint amit a tévében lehet látni. Évekig futottam felesleges köröket, hogy megszabaduljak a káosztól - megvettem Marie Kondo könyvét, próbáltam a takarítónőmmel is rendet tenni, de volt nálam egy otthonszervezési tanácsadó is, aki mondott pár jó ötletet, de mégis egyedül kellett volna nekilátnom a több hónapnyi feladatnak és a 2 méter magas kupacoknak. Aztán végre megtaláltam Angélát, aki mindenkinél jobb és gyorsabb segítségem volt! 7 nap alatt 42 doboznyi adomány és 14 zsák egyéb összeszedése után 15 év óta először most már végre szabadnak érzem magam az otthonomban! Nagyon-nagyon hálásan köszönöm!

V. Zsuzsa – Minimalizálás és rendszerezés padlástérben

Nagyon köszönöm a segítségedet, ez egyedül sokkal nehezebb lett volna (és ötször annyi idő 🙂)

N. Nóra – Lakástervezés 41m2-en

Az biztos, hogy ha egy újabb lakásfelújításba kezdek, Angélát akkor is megbízom, mert segített nekem meghozni azokat a döntéseket, amivel gondban voltam. Sikerült a személyiségemnek és elképzelésemnek a leginkább megfelelő megoldásokat megtalálni. Az elkészült lakást igazán magaménak érzem és azóta is imádom minden egyes szegletét!

V. Zsuzsanna – Minimalizálás és rendszerezés 82m2-en

Sokkal átláthatóbb a lakás, könnyű fenntartani a rendet. 2 zsák szemét és lom, 7 doboz adomány, 27 kg papírhulladék - ennyi mindentől szabadultam meg. Nagyon elégedett vagyok, ajánlom mindenkinek!

S. Ivett – Konyha- és előszobabútor tervezése

Pontosan azt kaptam, amit szerettem volna - a konyhám és az előszobám is nagyon csini lett! Én és mind a 42 pár cipőm hálásak vagyunk ezért :) Köszönöm szépen!

P. Ilona – Minimalizálás és rendszerezés 138 m2-en

Az utóbbi 6 évben úgy éreztem, mintha megfeneklett volna az életem és éreztem, hogy valakinek a segítségére van szükségem, hogy ez az állapot jobbra forduljon. Ekkor Angéla eljött a lakásomba és kiszelektáltuk a felesleges holmijaimat és ettől mintha levegőt kaptam volna, tágasabb és szerethetőbb lett a lakásom, végre kineveztek és alakul egy kellemes emberrel is a párkapcsolatom. Még most sem hiszem el, hogy egy csapásra sikerült új életet kezdenem!

P. R. Dóra – Minimalizálás és rendszerezés 320 m2-en

Azt hittem, nehezebb lesz megszabadulnom az emlékeimtől, amik a múltamhoz kötődtek, de egy válás alkalmával ez talán normális is... ahogy akkor is mondtam, bárhova néztem, a volt férjem jutott eszembe, nem tudtam lezárni. De most már látom a lehetőségeimet, a gyerekek is bújósabbak, és én is sokkal jobban érzem magam. Igazad volt, tényleg sok pénz összejött a használt dolgainkból, így mára minden tartozásunkat rendezni tudtam! Ezer köszönet!

Sz. Anett – Ruhatár minimalizálása és rendszerezése

Régen ha kinyitottam a gardróbszekrényeimet, sosem találtam semmit, amit szerettem volna (pedig ott voltak), így elmentem vásárolni és több ruhát vettem, mint amit valaha is viselni tudtam volna. Egy ismerősöm áradozott Angéláról és megkértem, hogy segítsen nekem is kiszelektálni azt, amit én képtelen vagyok. Azóta a ruhatáram sokkal kisebb, de tökéletesen rám szabott lett és mindig tudom, hogy mit vegyek fel! Tele vagyok önbizalommal, leszoktam a felesleges vásárlásokról és sok használt cuccomat is eladtam!

M. Zsófia – 100 m2-es családi otthon minimalizálása és rendszerezése

Közel 100 m2-es családi birodalmunk minimalizása - rendszerezése volt a kitűzött cél, mert az utóbbi időben túl kicsinek, zsúfoltnak találtuk az otthonunkat, és úgy éreztük, hogy folyamatos pakolás ellenére is rendetlenség uralkodik. Biztos voltam benne, hogy túl nagy falat nekem ezzel egyedül hatékonyan megbirkózni. Így hívtam segítségül Angélát, akinek hihetetlen hálás vagyok az együtt töltött 4 napért. A közös "pakolás" nemcsak nagyon kellemes hangulatban telt, de felülmúlta a várakozásomat. Először szobáról-szobára haladva együtt kiválogattuk a már szükségtelen holmikat, majd mindennek megkerestük a családunk számára legideálisabb helyét. Új, hasznos szempontokat adott Angéla, miközben tekintettel volt minden családtag igényére (4-50 éves korig), és a döntést minden esetben ránk bízta. Nagy megelégedettséget érzek a közös munkánkkal kapcsolatban, hiszen 2  hónap telt el azóta, és a rend, az újonnan kialakított rendszer remekül működik. Köszönöm!!!

K. Éva – Fürdőszobabútor és lépcső alatti tároló tervezése

Újonnan vásárolt kb. 15 éves családi ház felújításához kértünk segítséget. Költségkímélő mégis stílusos berendezést szerettünk volna. Nagyon sok új ötletet kaptunk az egész ház átalakításához.

Á. Boglárka – Egyedi tárolóbútor és hálószoba tervezése

Olyan megoldásokat kínált Angéla, amikre eddig nem is gondoltam volna laikusként, kiválóan használta a lakás adottságait, a kis tereket. Munkájában nagyon precíz és maximalista, ez már az első találkozáskor kiderült.

H. Orsolya – Lakás- és bútortervezés 21 m2-en

Csodálatos, szépen kidolgozott terveket kaptam. Angéla igyekezett minden igényemet figyelembe venni a tervezés folyamatában, amit egy 21 négyzetméteres lakás esetében nagy feladatnak tartok. A végeredmény, egy minden funkciót kielégítő ékszerdoboz!

K. Edit – Minimalizálás és rendszerezés 65 m2-en

Igaza lett! Sokkal felszabadultabb lettem, mióta végzett a lakás szelektálásával és rendszerezésével!!! Végre elférek főzés közben, a kamraszekrényem imádnivaló, ezerszer könnyebb lett a takarítás és végre a férjem sem rajtam keresgéli a papírjait. Szívből ajánlom!

RENDEZETT OTTHONT SZERETNE? VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

BOROS ANGÉLA

profi rendszerező, lakberendező

+36 30 268 7411

    Az Ön adatai




    Kérem írja be az itt látható karaktereket: * captcha

    Miben segíthetek Önnek?*
    Minimalizálás és rendszerezésRendrakás és rendszerezésIratrendszerezésLakberendezés + tervezésEgyéb kérdés, észrevétel

    Ismerőseinek is hasznos lehet? Ossza meg velük az oldalt!